Terug naar onze website Beschikbaarheid en direct boeken
Bezoek Keukenhof en de Bollenstreek

Bezoek Keukenhof en de Bollenstreek

Keukenhof en de Bollenstreek


Keukenhof, gevestigd in de prachtige omgeving van Bollenstreek in Nederland, biedt een onvergetelijke ervaring voor bloemenliefhebbers van over de hele wereld. Deze Expositie, die jaarlijks plaatsvindt tijdens het hoogseizoen van het park, is een levendige en kleurrijke plek waar bezoekers kunnen genieten van een overvloed aan bloemenpracht.

Wat te verwachten?

Op de Bloemen Expo Keukenhof ontdekt u een enorme verscheidenheid aan bloemen, waaronder de beroemde Nederlandse tulpen in alle kleuren van de regenboog. Naast tulpen kunt u hier ook andere bloemen vinden, zoals hyacinten, narcissen, en lelies. De markt biedt niet alleen bloemen om te bewonderen, maar ook om te kopen, zodat u een stukje Nederlandse pracht mee naar huis kunt nemen.

Activiteiten en Bezienswaardigheden

Naast de overvloed aan bloemen, biedt Keukenhof verschillende activiteiten en attracties. Er zijn vaak workshops en demonstraties over bloemschikken, waar bezoekers de kunst van het samenstellen van prachtige boeketten kunnen leren. Daarnaast zijn er stands met lokale ambachten, lekkernijen en souvenirs.

Praktische informatie

De markt is geopend gedurende het bloeiseizoen van de tulpen, meestal van eind maart tot half mei, afhankelijk van de bloeiperiode van de bloemen. We raden bezoekers aan tickets te reserveren via de officiƫle website van Keukenhof.

Een bezoek aan Keukenhof biedt een onvergetelijke ervaring vol kleuren en geuren, en is een absolute must-see voor bloemenliefhebbers en toeristen die de prachtige Nederlandse bloementuinen willen zien.

Meer informatie:

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag.

Gepubliceerd 22-11-2023 / Copyright © B&B aan Strand